Gracka me shikim te par

Vera po mbaronte dhe kthimi ne qytetin tim ishte i pashmangshem,por nuk shijova lirshem asnje nga ditepushimet e mija,pasi qe ne diten e dyte te pushimeve,duart e nje mashkulli ne hotel me preken lehte”trimin”tim,i cili nuk e hiqte dot mendjen nga miklimi i duarve te tij.Asnje nate nuk vura gjume rehat ne sy,pasi ne mendime …

Gracka me shikim te par Read More »