Pragu i Vitit të Ri

Ishte pragu i Vitit të Ri dhe kisha vendosur të kishim festën më me famë botërore që kishim bërë nodnjëherë me këtë rast. Këtë vit kisha vendosur të ishte pak më ndryshe, edhe pse…. Ju e shihni, unë jetoj dy jetë të veçanta në një të tillë. Nga njëra anë, është djali, i cili shkon …

Pragu i Vitit të Ri Read More »