lgbt

Binjakët

Në pallatin tonë, një familje ka blerë një apartament. Ato kanë një çift binjakësh që ngjasojnë kaq shumë me njeri tjetrin sa thonë se edhe e ëma nuk i dallon kur nuk janë bashkë. Ato janë të pandarë. Gjithmonë i shohim bashkë, si në shkollë ashtu edhe në veprimtari të tjera. Mësuesit kanë gjetur belanë …

Binjakët Read More »

Albania Gay Guide – Një guidë për të gjithë ata që duan të njihen me komunitetin gay shqiptar

Për momentin kjo guidë është ende në ndërtim e sipër, dhe për ta përfunduar na duhet edhe ndihma juaj… Nëse dëshiron të bashkëpunosh me ne për të krijuar një guidë për të orientuar shqiptarët që jetojnë jashtë ose të huajt që vizitojnë Shqipërinë, mund të na kontaktosh në emailin: gaypikeal@gmail.com Under Construction Gay Guide | …

Albania Gay Guide – Një guidë për të gjithë ata që duan të njihen me komunitetin gay shqiptar Read More »

Eja bisedo me mua në dhomën #GayAlbania

Tani jam jam online në dhomën #GayAlbania, eja të bisedojmë dhe të njihemi. Gjithashtu në dhomë ka edhe djem të tjerë nga Tirana, Vlora, Fieri, Shkodra, Prishtina, Gjakova dhe më gjerë. Kliko më poshtë dhe futu në dhomë. Nëse nuk funksionon provo dhomën tjetër:

Fjalori Lgbt

Ky është një fjalorë që përmbledh pjesën më të madhe të fjalëve ose termave që në një mënyrë apo tjetrën lidhen me komunitetin lgbt. Ky fjalorë ose manual nuk ka si qëllim përkëthimin e fjalëve nga anglishtja në shqip, por mundohet të shpjegoj me terma të qarta kuptimin e tyre pasi për shumicën e këtyre fjalëve egziston edhe ajo në shqip, por mbetet ende i paqart kuptimi dhe shpesh herë termat mund të ngatërrohen ndërmjet tyre.

Eja edhe ti në Gay.al

Na gjeni edhe në Gay.al është një faqe shqiptare e krijuar vetëm për komunitetin LGBT (gej, lezbike, biseksual, transgjinor). Hapja e kësaj faqe është një iniciativë e pavarur dhe nuk ka asnjë qëllim fitimprurës. Faqja është falas dhe në shërbim të vizitorëve,të cilët do të kenë mundësi të marrin informacionet më të fundit lgbt nga …

Eja edhe ti në Gay.al Read More »

Scroll to Top