Albania Gay Guide – Një guidë për të gjithë ata që duan të njihen me komunitetin gay shqiptar

Për momentin kjo guidë është ende në ndërtim e sipër, dhe për ta përfunduar na duhet edhe ndihma juaj… Nëse dëshiron të bashkëpunosh me ne për të krijuar një guidë për të orientuar shqiptarët që jetojnë jashtë ose të huajt që vizitojnë Shqipërinë, mund të na kontaktosh në emailin: gaypikeal@gmail.com Under Construction Gay Guide | …

Albania Gay Guide – Një guidë për të gjithë ata që duan të njihen me komunitetin gay shqiptar Read More »