Albini

Albi ishte një djalë albin, nga ato që kanë qimet pa pigment, lëkurën e kuqe dhe buzët si të lyer me të kuq. Me te s’para pëlqenin të shoqëroheshin, qoftë edhe shokët e klasës. Ky ishte viti i fundit i gjimnazit dhe atëherë lidhen dhe shoqëritë më të forta. E vetmja që kishte lidhur shoqëri …

Albini Read More »