Gare du Nord

Stacioni i Veriu është një vend i shëmtuar, po sepse më kujtonte shkrimet e Zolas. Po sillesha përreth duke bërë disa fotografi, pa qenë i përqendruar, por drejto aparatin dhe shkrehe atë. Pastaj u futa në brendësi të hollit të stacionit që kishte edhe disa stenda librash, kryesisht të dyshimta me foto porno si djemsh …

Gare du Nord Read More »