Një vend i sigurtë

Kisha zënë një qoshe në autobusin për të shkuar tek plepat. Në Durrës kishin ndryshuar shumë gjëra , që binin në sy për një person që kishte kohë që nuk kishte qenë aty. Si zakonisht , autobusët presin që të mbushen me pasagjer që të mund të nisen. Dhe ja tre të rinj, veshur me …

Një vend i sigurtë Read More »