Aventura Elbasanase

Kisha shkuar me punë në Elbasan dhe do të qëndroja për një farë periudhe. Të them të drejtën u mërzita, se pasi mbaronte orari i punës nuk kishe çfarë të bëje. Në fillim kthehesha çdo ditë në Tiranë por kjo ishte e lodhshme. Një ditë në pastiçerinë e turizmit, hynë dy djem simpatikë. Ato u …

Aventura Elbasanase Read More »