Nje shetitje ne “Evrope”

Me atë u njoha në stacionin e autobusit. Ai ishte kaq i bukur sa mua më ngjitën sytë. Ai e vuri re këtë dhe bëri një hap prapa, sikur desh të me lironte vend në hapësirën boshe të stacionit. -Po më liron vendin?- i them. Ai kuptoi ironin dhe buzëqeshi. S’më dukesh te jesh nga …

Nje shetitje ne “Evrope” Read More »