Sipas ish bashkeshortit, Sandra Bullock eshte lezbike

Jesse G. James, ish bashkeshorti i Sandra Bullock, eshte duke publikuar nje liber kujtimesh ne te cilin tregon te gjitha “sekretet” e Bullock dhe mbi te gjtiha le te nenkuptohet se Sandra eshte lezbike.  James arriti ne kete perfundim duke studiuar sjelljen e Bullock kundrejt tij, e cila mesa duket preferonte te shkonte ne shtrat …

Sipas ish bashkeshortit, Sandra Bullock eshte lezbike Read More »