Orlando Jordan: Coming Out ne ring

Jemi mesuar gjithmone qe bota e wrestling ashtu si ajo e futbollit te jet e perfaqsuar vetem nga perona heteroseksuale, por kesaj here eshte Orlando Jordan qe con flamurin ton ne ringun e wrestling.

I lindur me 1971-shin arrin te fitoj rripin e tij te par ne peshat e renda te JBL. Pasi u be i njohur ne vitet e shkuara si konkurrent modest ne WWE dhe fillon debutimin e tij ne TNA duke zbritur me litar nga lart i veshur me shiritat e verdh te policise.

Vite me pare filluan te qarkullonin zera mbi biseksualitetin e tij, por Orlando nuk i pergenjeshtroj aspak keto zera, perkundrazi filloi ti “hidhte me shume benzin zjarrit” duke krijuar edhe ndonje skandal te vogel ne dhomat e zhveshjeve, dhoma ku nga ajo dite asnje sapun nuk preku me token 😉

Ne vazhdim do te mudn te shihni ehd evideon en fjale…