Keqkuptimi

Dielli i nxehtë, behej akoma më përcëllojë, duke kaluar nëpër rrugicat e ngushta dhe pa lëvizje të Tiranës. Unë po shpejtoja të kapja doktoreshën e cila mbaronte turnin, pasi doja ti merrja një recetë ilaçesh. Kur përballë meje u duke një djalë që kishte një këmishë karakteristike të mbushur me flamuj nga e gjithë bota. …

Keqkuptimi Read More »