Djali i mesueses

Ishte dita e parë që po shkoja tek mësuesja ime e pianos. Kisha bere kaq vjet në Lice, por kur erdhi puna për të hyrë në akademi, kjo nuk mjaftoi, kështu një herë në jave do të shkoja në shtëpinë e saj për të marrë mësime…I rashë ziles dhe derën ma hapi një djalë simpatik, …

Djali i mesueses Read More »