i hijshëm

Cikli i Kenaqsive

Këtë vit vapa filloi më shpejt se zakonisht. Dielli ishte përvëlues dhe mjekët këshillonin të qëndroje në hije, pasi vrima e ozonit ishte e madhe dhe mund të sillte gjithëfarë rreziqesh. Megjithëatë njerëzit nuk donin t’ia dinin dhe mbushnin plazhet nga të katër anët. M’u mbush mendja edhe mua që të shkoja disa ditë në …

Cikli i Kenaqsive Read More »

Scroll to Top