histori gay

Ndjenja që zgjohen! (pjesa e pare)

Befas një ditë pashë atë. Në moment tarkalitem, por shpejt e marrë vetën. Tekembramja kisha shumë kohë pa e parë. Ishte më një person tjetër. Vjedhurazi sytë tanë u kristalizuan. Sytë tanë u përplasën, ashtu si dikur, por tani kishte një ndryshim… Për të më bërë një shenjë, ai, ngriti vetullën në formë drarpri. Unë …

Ndjenja që zgjohen! (pjesa e pare) Read More »

Prova E Pare

Pushimet atë verë parashikoheshin të jene te gjata. Vapa kish filluar shpejto dhe njerzit përpiqeshin të çliroheshin prej saj, duke shkuar plazheve ku të mundënin. Fredi kish zgjedhur “Ujin e ftohtë” sepse i pëlqente piktura dhe kështu aty gjente material të bollshëm për të pikturuar. Veçanrisht i pëlqenin skenat buzëmbremjes, kur perendimet ishin të magjishme. …

Prova E Pare Read More »

Scroll to Top