gei

FILMA.GAY.AL | KINEMAJA LGBT

Të gjithë adhuruesit e kinemasë lgbt do të gjejnë në këtë pjesë një pafundësi filmash dhe serialesh të zgjedhura enkas për ju. Për secilin nga filmat jemi munduar gjithashtu të gjejmë edhe një adresë ku mund ta shikoni atë, por për arsyet e të drejtës së autorit, këto adresa ndryshojnë vazhdimisht. Nëse keni një film …

FILMA.GAY.AL | KINEMAJA LGBT Read More »

Eja edhe ti në Gay.al

Na gjeni edhe në Gay.al është një faqe shqiptare e krijuar vetëm për komunitetin LGBT (gej, lezbike, biseksual, transgjinor). Hapja e kësaj faqe është një iniciativë e pavarur dhe nuk ka asnjë qëllim fitimprurës. Faqja është falas dhe në shërbim të vizitorëve,të cilët do të kenë mundësi të marrin informacionet më të fundit lgbt nga …

Eja edhe ti në Gay.al Read More »

Scroll to Top