gay

Ai të vdesë fare

Sa herë që kaloja nga ajo rrugë, do të ndaloja në një dyqan luksoz, për të admiruar koleksionin e veshjeve luksoze, që herë pas here ripërtëriheshin nga pronari i dyqanit. Atë mbrëmje më mbetën sytë tek një kostum monopet si dhe në një palë këpucësh kafe. Po afronte 31 dhjetori dhe unë po ëndroja me …

Ai të vdesë fare Read More »

Binjakët

Në pallatin tonë, një familje ka blerë një apartament. Ato kanë një çift binjakësh që ngjasojnë kaq shumë me njeri tjetrin sa thonë se edhe e ëma nuk i dallon kur nuk janë bashkë. Ato janë të pandarë. Gjithmonë i shohim bashkë, si në shkollë ashtu edhe në veprimtari të tjera. Mësuesit kanë gjetur belanë …

Binjakët Read More »

Shkolla Ushtarake

Nata ishte e ftohët dhe me shi. Ai ishte me një këmishë me mëngë të shkurtëra dhe po dridhej nga të ftohtit. Kur I kalova pranë, më thotë, në se mund ta ndihmoja. Kishte ardhur nga Berati per tu regjistruar në shkollën ushtarake, por nuk kishte bërë gjë. Nuk kisha mik të forte, më tha, …

Shkolla Ushtarake Read More »

Tabakaja me vrime

Të gjithë djemtë, në faqet e chatit , urojnë KLM. Nuk di të them se sa e sinqertë është kjo, pasi ka shumë ankesa që chati është і pasuksesshëm, pasi nuk zgjidh asnjë lidhje, por megjithatë çdonjëri mund të përballet me ngjarje na me të pabesueshmet që mund t’i ndodhin çdo ditë. Ja se ç’më …

Tabakaja me vrime Read More »

Albania Gay Guide – Një guidë për të gjithë ata që duan të njihen me komunitetin gay shqiptar

Për momentin kjo guidë është ende në ndërtim e sipër, dhe për ta përfunduar na duhet edhe ndihma juaj… Nëse dëshiron të bashkëpunosh me ne për të krijuar një guidë për të orientuar shqiptarët që jetojnë jashtë ose të huajt që vizitojnë Shqipërinë, mund të na kontaktosh në emailin: gaypikeal@gmail.com Under Construction Gay Guide | …

Albania Gay Guide – Një guidë për të gjithë ata që duan të njihen me komunitetin gay shqiptar Read More »

Miku i Vellait

Skerdi ishte tre vjeç më і vogël se vëllai, por і pëlqente të tregohej më і rritur prandaj і ngjitej mbrapa sa herë që ato dilnin. Vëllai së bashku me shokun e tij të ngushtë Mandin, rrinin gjithmonë bashkë. Ato ishin në një klasë, dhe po bënin gjimnazin bashkë. Ato і dinin sekretet e njëri …

Miku i Vellait Read More »

Lotto Sport

Ariani, ishte ulur në një stol në kombinat, ku kishte shkuar të interesohej për të ndërtua varrin e të ëmës, por nga që nuk e kishe gjetur ustain ishte ulur në stol e po e priste. Ky ishte një burrë zotëri dhe binte në sy për pamjen e tij të hijshme megjithëse і kishte kaluar …

Lotto Sport Read More »

Përçahet “Ambasada Pink”, largohet Kristi Pinderi

Kur futet “paraja” në mes… edhe miqtë më të mirë dhe anëtarët më fanatikë të një grupi, përçahen. Kjo gjë ka ndodhur me “Ambasadën Pink, ose siç njihet shoqata e “LGBT” (lesbike, gay, biseksual, transgender).
Ka qenë Kristi Pinderi, ai që është larguar, duke mos dhënë ndonjë shpjegim se përse është bërë ky largim, por burime të “SH2” thonë se përçarja është bërë për arsye financiare. Sipas fjalëve, Altin Hazizaj, një tjetër anëtar i kësaj organizate ka marrë disa donacione të huaja duke bërë që pjesa tjetër të jetë e pakënaqur.

Fjalori Lgbt

Ky është një fjalorë që përmbledh pjesën më të madhe të fjalëve ose termave që në një mënyrë apo tjetrën lidhen me komunitetin lgbt. Ky fjalorë ose manual nuk ka si qëllim përkëthimin e fjalëve nga anglishtja në shqip, por mundohet të shpjegoj me terma të qarta kuptimin e tyre pasi për shumicën e këtyre fjalëve egziston edhe ajo në shqip, por mbetet ende i paqart kuptimi dhe shpesh herë termat mund të ngatërrohen ndërmjet tyre.

Scroll to Top