Revista spanjolle publikon “piquetòn”-in e Piqué (video)

“Sipas NASA-s, Everesti dhe “Piquétoni” jane dy objektet qe arrin te dallohen nga hapsira” thote dikush ne Twitter. Piquèton eshte fjala e momentin ne Gadishullin Iberik, te gjithe ne spanje flasin vetem per Piquétonin dhe per ereksionin e Gerard Piqué. Mbrojtesi i Barcelones eshte fotografuar ne nje moment teper special, dhe duke analizuar foton e …

Revista spanjolle publikon “piquetòn”-in e Piqué (video) Read More »