I kërkon profesioni

E kisha lënë të takohesha me një shok dhe ai nuk po donte të vinte. Dielli i mëngjesit ishte përvëlues, sepse dita kishte filluar me vapë.  U mërzita duke pritur e pastaj, sikur më erdhën mend. Aty pranë ishte një kafe dhe unë vendosa të prisja aty. Zgjodha një qoshe ku shikohej televizori dhe ku …

I kërkon profesioni Read More »