Marini dhe Marinesi

Ditët e fundit të vitit ishin të ftohta në Paris. Po kthehesha në hotel, pak vonë, kur u kujtova se nuk kisha asgjë për darkë, prandaj vazhdova edhe dy stacione metroje për të shkuar në Euromarche për të marrë gjërat që më duheshin. Pasi u solla një copë herë, duke zgjedhur gjërat që më duheshin, …

Marini dhe Marinesi Read More »