Elton John rrefehet: “Nje ish i dashuri im u vetvra pasi nuk arrinte te pranonte vetveten”

Here pas here sir Elton rikthehet me lajme shume interesante. Jo shume kohe me pare, sic mund ta kujtoni te gjithe,befasoi gjithe boten me nje deklarat ku pretendonte se Jesusi ishte homoseksuale, dhe u desh shume pak qe te plaste skandali. Ndersa tani ndan me lexuesit nje pjese te jetes se tij shume tragjike dhe prekese. Nje ish i dashur i tij, perpara marteses me David Furnish, u vetvra duke u hedhur perpara nje kamioni.

“Vite me pare kisha nje lidhje qe kurrsesi nuk imagjinoja se do te perfundonte ne ate menyre. Ishte nje dhimbje e pafund. Ishte ne nje konflikt kaq te madh midis homoseskualitetit dhe besimit te tij saqe u detyrua ti jepte fund jetes.”