Klithma e fundit (pjesa e pare)

Vjeshta sapo kishte hyre.Tirana lagej dhe thahej cuditshem nga shirat pertace..dhe na dukej sikur jetonim ne Tropik,pasi shirat binin ne kohe te njejte dhe thaheshin nga dielli i forte i perkohshem madje i bezdishem vjeshtuk.Ende nuk denim c’te vishnim,pasi afshi qe te krijonte kjo larmi “stinesh”brenda nje dite,te krijonte nje djersitje te athte ne trup,saqe …

Klithma e fundit (pjesa e pare) Read More »