Klithma a fundit (pjesa e dyte)

Nje pale duar po me lanin ne dush ,dhe ndeja rrekene e ujit te ngrohte qe po me shpelante pisllekun kudo.Ende s’kuptoja se ku ndodhesha.Me pas,pasi me fshijne,kuptoj qe vetdija e plote me vjen,isha i shtrire ne nje krevat dopio ne nje shtepize te ngrohte,e cila sme kujtonte asgje.Kisha fjetur shume dhe isha zgjuar ne …

Klithma a fundit (pjesa e dyte) Read More »