Nje Prove E Guximshme

Timi dhe Rimi ishin shokë të ngushtë. Ishin rritur bashkë në një mëhalle, ishin në të njëjtën klasë dhe mësonin bashkë. Timi ishte djalë i vetëm dhe ishin mirë ekonomikisht, kurse Rimi kishte katër vëllezër e motra që kishin lindur njëri pas tjetrit, gjë që e tregonin edhe prindët që ishin akoma të rinj.Rimi rinte …

Nje Prove E Guximshme Read More »