Djali i miresjellshem

Në autobuz nuk kishte shumë pasagjer, bile kishte shumë vende të boshatisura. Unë po rrija në këmbë, kur e ndjeva se dikush po me shikonte. Ktheva kokën dhe vura re një djalë të ri që po më shikonte me ngulm. Ai sapo më pa që po e shihja, u ngrit nga vendi dhe më ofroi …

Djali i miresjellshem Read More »