Per Justin Bieber te jesh homoseksual eshte nje zgjedhje

Kush nga ju e nje Justin Bieber ? Une po, te pakten si emer (dhe me duket se nje here kam degjuar edhedicka nga ai qe i ngjante nje kenge, por nuk jam i sigurt. mbaj mend vetem “baby, baby baby…” Nejse per ata qe nuk e njohin, ky eshte nje kengetare amerikan 16 vjecar …

Per Justin Bieber te jesh homoseksual eshte nje zgjedhje Read More »