Ushtari

Ate pasdite dielli shendriste fort. Rruga ishte e mbushur me makina te cilat nguteshin sikur ishin ne nje gare. Ndalova buze trotuarit, duke pritur qe te ndalej furrija e tyre, nderkohe qe nje ushtar desh te kalonte. E ndala, duke i thene qe te priste dhe ai ndali. I thash se ishte e rrezikshme te …

Ushtari Read More »