Polici

Atë mbrëmje isha i mërzitur. Kisha një detyrë kursi për të kryer, por ajo s’po më ecte. Thash të dilnja një herë për t’u qetësuar e pastaj t’i kthehesha punës. Po shetisja buzë Lanës, kur arrita tek kinema “Agimi” në të cilin shfaqeshin filma porno. Megjithëse banoja aty pranë s’më kish rënë. Bleva biletën dhe …

Polici Read More »