Asgje nuk kishte ndryshuar

Miri është një djalë і këndshëm dhe shumë і sinqertë. Bile edhe ai e pranon se sinqeriteti і tepërt e dëmton. Para disa kohe mbushi të 18-tat. Në shtëpi bënë një festë të vogël, kurse pasdite e kishte lënë të takohej me Andina, shokun e tij më të ngushtë e ta kalonin bashkë. Andi і …

Asgje nuk kishte ndryshuar Read More »