Schwarzenegger: Nëna mendonte se isha gay

Aktori dhe ish-guvernatori i Kalifornisë, Arnold Schwarzenegger, deklaroi se kur ishte adoleshent nëna e tij mendonte se ishte homoseksual. Kjo për faktin se aktori mbante në dhomë postera këngëtarësh dhe aktorësh. “Nëna ime ishte shumë  e shqetësuar për këto foto të varura në mur. I tha mjekut të familjes që të fliste njëherë me mua”, …

Schwarzenegger: Nëna mendonte se isha gay Read More »