Përçahet “Ambasada Pink”, largohet Kristi Pinderi

Kur futet “paraja” në mes… edhe miqtë më të mirë dhe anëtarët më fanatikë të një grupi, përçahen. Kjo gjë ka ndodhur me “Ambasadën Pink, ose siç njihet shoqata e “LGBT” (lesbike, gay, biseksual, transgender).
Ka qenë Kristi Pinderi, ai që është larguar, duke mos dhënë ndonjë shpjegim se përse është bërë ky largim, por burime të “SH2” thonë se përçarja është bërë për arsye financiare. Sipas fjalëve, Altin Hazizaj, një tjetër anëtar i kësaj organizate ka marrë disa donacione të huaja duke bërë që pjesa tjetër të jetë e pakënaqur.