Adele:”Do të bëja seks me Rihanën është shumë…. Hot!”

  Adele është padyshim një nga artistet më të vlersuara të momentit në të gjithë botën. Albumi i saj i fundit, 21, në Amerikë, vazhdon të qëndroj në vend të parë të të gjitha klasifikimeve, duke lënë mbas Britney Spears. Dhe ajo vetë ka pranuar, pasi ka parë Rihanën në TV, se do ti pëlqente …

Adele:”Do të bëja seks me Rihanën është shumë…. Hot!” Read More »