• Meli

  28 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Durrës (Durrës, Albania) Me pelqen te vesh tanga dhe te ndihesh femer

  0 Shokë
 • Arben

  40 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Korçë (Korçë, Albania) I hapur per te gjithe

  0 Shokë
 • Marko

  18 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tiran Gay 18 vjec dua te provoj gjera te reja

  0 Shokë
 • Sokol

  38 vjeçë Aktiv Scutari (Scutari, Albania) Kerkoj pasiva e trans

  0 Shokë
 • Dionos

  20 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Roma (Roma RM, Italia) 20 vjeq, aktiv dhe pasiv

  1 Shok
 • Adam Hustlaj

  20 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Pershendetje. Jam mashkull, 24 vjec kam 3 muaj qe ferkohem dhe me pelqen. Dua ta bej...

  3 Shokë
 • Burreli12

  18 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) 123

  0 Shokë
 • tom

  28 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Hey

  0 Shokë
 • huh

  0 Shokë
 • Danoç tirone

  22 vjeçë Aktiv Tirana (Tirana, Albania) Fun

  0 Shokë
 • Linda

  Tirana (Tirana, Albania) Adhuroj sportet,muziken dhe kinematografin e mire.Gjithashtu sdi te prezantoj veten :)

  0 Shokë
 • ani

  29 vjeçë jam ktu te beje njohje te reja

  0 Shokë