• Beni

  18 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Divjake (Divjakë, Albania) Ckm

  1 Shok
 • angelo

  20 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) 💵💴💰

  0 Shokë
 • angelo

  20 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) 💰 💴 💵

  0 Shokë
 • ERION

  45 vjeçë Pasiv Tirana (Tirana, Albania) kerkoj activ aserioze sekret si ajm edhe veet

  3 Shokë
 • Prishtine

  18 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Prishtine Hi

  0 Shokë
 • Toni

  22 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Prishtine Xik

  4 Shokë
 • Krik tr

  28 vjeçë Aktiv Tirane Ckemi

  0 Shokë
 • Kosova-boy

  23 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Viti (Viti) Flasim

  3 Shokë
 • elberr

  26 vjeçë Pasiv Prizren (Prizren) Pasiv Jom

  0 Shokë
 • Kola

  20 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Shkoder 16 vjc 👅👅

  6 Shokë
 • rrahman

  22 vjeçë Aktiv Prishtina (Prishtina) Aktiv, i interesuar per mosha mbi 45 vjeq

  0 Shokë
 • fjoralb

  23 vjeçë Aktiv Fier (Fier, Albania) un jm albi am nga fieri jam aktiv

  4 Shokë