• leonard

  21 vjeçë Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Jam 20 vjec, jetoj ne Tr, jam 1.80 cm, 75 kg, pak bjond sy jeshil, kam pak qime dhe me pelqen shum...

  4 Shokë
 • darti

  18 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) quhem endri

  0 Shokë
 • Djali

  19 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Vlore Ckm

  9 Shokë
 • Xhoni abazi

  25 vjeçë Aktiv Tirana County (Tirana County, Albania) Ckemi

  10 Shokë
 • Erjon

  27 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Ju dua shum

  5 Shokë
 • Elio

  32 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirane (Pallati Xhajs Nr.8, Rruga 4 Dëshmorët, Tiranë, Albanie) French guy

  0 Shokë
 • Bruno

  23 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Munich (Munich, Germany) Kerkoj dike q t jet i sinqert edhe mos t ket me krye te listes interesin por miqesin

  3 Shokë
 • Enkel141

  28 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Me pelqen te ekspolroj

  0 Shokë
 • Ken

  Tirana (Tirana, Albania)

  0 Shokë
 • gayxnxx

  18 vjeçë Aktiv dhe Pasiv elbasan jam gay

  0 Shokë
 • noel

  22 vjeçë Aktiv Tirana Me pelqejn djemt e holl porsi femra

  0 Shokë
 • Marsel

  0 Shokë