• Oel

  18 vjeçë Pasiv Tirana (Tirana, Albania) dua kar me plq meshkujt e palestruar me kar te madh

  0 Shokë
 • Fatlind

  20 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Prishtine Per nje Seks marramendëse me shënoni 😛

  5 Shokë
 • Standen

  Pristin Pasiv dhe dua menjeher

  4 Shokë
 • boy ajtiv

  31 vjeçë Aktiv Prishtina (Prishtina) gay

  0 Shokë
 • toni

  18 vjeçë Aktiv dhe Pasiv tirane ok

  0 Shokë
 • Jetmir

  30 vjeçë Aktiv Tirane (Pallati Xhajs Nr.8, Rruga 4 Dëshmorët, Tiranë, Albania) Pershendetje un quhem Jetmir

  1 Shok
 • Heihei@gmail.com

  25 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Durres Regional Hospital (Rruga Telat Noga, Durrës, Albania) Jm shum i mir ne sex

  0 Shokë
 • Artan

  24 vjeçë Aktiv Shkoder Here

  0 Shokë
 • Artan

  25 vjeçë Aktiv Shkodër (Shkodër, Albania) Here

  0 Shokë
 • toni

  Aktiv I love the transgender

  0 Shokë
 • Alban

  20 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Korçë (Korçë, Albania) Jam gay

  0 Shokë
 • Almin

  39 vjeçë Aktiv Frankfurt am Main (Frankfurt am Main, Deutschland ) Hello i,m Almin I looking for nice and discreet Person to Visit.Send me...

  1 Shok