• Aferdita

  57 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Ρώμη (Ρώμη, Ιταλία) Aktiv

  0 Shokë
 • Aldo

  28 vjeçë Durazzo (Durazzo, Albania) Jam aktiv 28 vjec nga Durresi

  9 Shokë
 • Fredi

  25 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Elbasan Deshiroj njohje te fshehte serjoze

  7 Shokë
 • Diego

  31 vjeçë Pasiv Tirana Djal 100% pasiv, kerkoj aktiva mashkullore

  0 Shokë
 • Jmsmsm

  20 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Shkoder Nsnsns

  0 Shokë
 • jodhim

  53 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Aktiv dhe pasiv

  0 Shokë
 • Andi

  21 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirane Bi tr

  4 Shokë
 • Drilon

  20 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Ferizaj

  0 Shokë
 • duababiprishtina

  20 vjeçë Pasiv Prishtina (Prishtina) Kurv

  1 Shok
 • Bekim

  26 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirane Njohje te reja

  0 Shokë
 • Aldo

  20 vjeçë Pasiv Elbasan 18 vjec jam 1.78 cm i gjate

  0 Shokë
 • Tom

  18 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) The best

  0 Shokë