• Andi

  27 vjeçë Aktiv Durres You will know

  33 Shokë
 • Djali.Swert

  27 vjeçë Pasiv Unë jam GAY

  0 Shokë
 • Boysportiv

  Pasiv Tip sportiv, i qete dhe i sjellshem. i pakomplikuar dhe shume diskret! Jam 26 vjec, kerkoj njohje me aktiv

  94 Shokë
 • klodi

  0 Shokë
 • antonio

  27 vjeçë Aktiv tirnae 22 vjec :)

  0 Shokë
 • Sonypaswest

  Aktiv Jam pasiv.... sonypaswest ne skype

  74 Shokë
 • fabio

  30 vjeçë Aktiv Kerkoj femra dhe meshkuj serioz

  0 Shokë
 • Hirushia

  3 Shokë
 • geri

  25 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Kam shume qefe te shoh porno te te gjitha llojeve dhe sidomos ato me derdhje sperme ne...

  19 Shokë
 • albuu

  29 vjeçë Pasiv Love sex

  2 Shokë
 • Aktivi

  27 vjeçë Aktiv Full aktiv

  60 Shokë
 • henri

  34 vjeçë not much

  0 Shokë