• Lad4Old

  29 vjeçë Prishtina (Prishtina) Quite guy!

  0 Shokë
 • Koki

  25 vjeçë Pasiv Prishtinë Pasiv në kërkim të një partneri me nevoja te njejta seksuale, shumë serioz dhe sekret!

  4 Shokë
 • Boss

  Aktiv dhe Pasiv Tirane Bossi

  0 Shokë
 • Kelvin

  23 vjeçë Aktiv Tirana (Tirana, Albania) Kerkoj tipa te paster,-25 vjec

  0 Shokë
 • Gersi

  23 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Elbasan Pr takimw

  0 Shokë
 • Fadil

  20 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) e dua karin

  0 Shokë
 • Andrea

  24 vjeçë Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Hey

  0 Shokë
 • Alejd

  25 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Frankfurt (Frankfurt, Germany)

  0 Shokë
 • Serxho

  27 vjeçë Tirana (Tirana, Albania)

  0 Shokë
 • Altin

  43 vjeçë Aktiv Tirana (Tirana, Albania) Dhh hi kbcmm

  0 Shokë
 • Dion?

  22 vjeçë Pasiv Tirana International Hotel (Tirana International Hotel, Sheshi Skënderbej 8, Tirana, Albania) Jam 18 vj pasiv

  0 Shokë
 • Mimo

  44 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Priština (Priština) Hokoko

  0 Shokë