• Kiki

  25 vjeçë Pristina (Pristina)

  0 Shokë
 • Endri

  18 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Fier (Fier, Albania) Endri

  14 Shokë
 • Eli

  24 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Lezhë District (Lezhë District, Albania) Jam I interesuar per quna te shendoshe

  0 Shokë
 • loran

  19 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Skopje (Skopje, North Macedonia) Gay sk

  3 Shokë
 • Doni

  18 vjeçë Pasiv Ckemi ❤️ Dua nje cune qe te me mbaj jam 16
  Snap im fallco: wasupethan

  13 Shokë
 • josemari

  57 vjeçë Pasiv España (España ) Un chico más de tantos

  0 Shokë
 • rendez-vous

  32 vjeçë Aktiv Tirana (Tirana, Albania) Kerkoj njohje me dike serioz mbi te gjitha dhe me norma qytetarie

  0 Shokë
 • Ariwolf

  29 vjeçë Pasiv Pesti út (Budapest, Pesti út, Magyarország ) Hi i am a nice and friendly Hungarian guy.:)
  who would meet and make friends...

  0 Shokë
 • aleks

  23 vjeçë Pasiv Vlore Ckemi jam Aleks 21 vjec

  4 Shokë
 • Eri

  0 Shokë
 • ilir

  21 vjeçë Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Cdo gje per ty ❤️

  7 Shokë
 • Zvicrrani

  48 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Zürich (Zürich, Schweiz) Pshd Graniti nga zvicrra kam deshir te njohem me një Mashkull që i plqejn dyat pasiv dhe...

  3 Shokë