• Liam

  22 vjeçë Aktiv Tirane Serioz

  0 Shokë
 • [email protected]

  Pasiv Gjakova (Gjakova) Hi boys

  0 Shokë
 • Blerim

  18 vjeçë Aktiv Prizren (Prizren) Kush don te ma sheh bythen ne snap dhe te me qi 😜?

  0 Shokë
 • Jonii

  21 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Prishtine Prsh nga Prishtina

  0 Shokë
 • amir

  27 vjeçë Pasiv Prizren hyyy

  0 Shokë
 • Didi

  24 vjeçë Pasiv Tirana Pas

  1 Shok
 • iNeedLove

  18 vjeçë Pasiv Elbasan Jetoj Jashte

  1 Shok
 • leonard

  20 vjeçë Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Jam 20 vjec, jetoj ne Tr, jam 1.80 cm, 75 kg, pak bjond sy jeshil, kam pak qime dhe me pelqen shum...

  4 Shokë
 • darti

  18 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) quhem endri

  0 Shokë
 • Djali

  19 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Vlore Ckm

  4 Shokë
 • Xhoni abazi

  25 vjeçë Aktiv Tirana County (Tirana County, Albania) Ckemi

  9 Shokë
 • Erjon

  27 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Ju dua shum

  5 Shokë