• Genti

  23 vjeçë Aktiv Durres Gdssz

  0 Shokë
 • Banoos

  25 vjeçë Aktiv D'Iberville Boulevard (D'Iberville Blvd, D'Iberville, MS 39540, USA) Hello everyone

  0 Shokë
 • Akt91

  29 vjeçë Aktiv Prishtin Akt

  0 Shokë
 • Kali Ozmi

  30 vjeçë Aktiv Durres (Durres, Albania ) I'm very open minded black bottom CD love to meet like minded top guys

  0 Shokë
 • Uras

  21 vjeçë Pasiv Mitrovice 21 vjecar pasiv

  0 Shokë
 • Andi

  24 vjeçë Aktiv Pogradec Jam gay aktiv

  0 Shokë
 • miki

  23 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Prishtina (Prishtina) Un jam miki me pelqejn aktiv por edhe pasiv

  3 Shokë
 • Aldo

  21 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Krujë District (Krujë District, Albania) 👋

  7 Shokë
 • Nikola

  0 Shokë
 • Urhen

  Aktiv dhe Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Hi

  0 Shokë
 • Rei

  19 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Berat (Berat, Shqipëria) Vetëm për sexs

  0 Shokë
 • Mario

  22 vjeçë Aktiv Tirana (Tirana, Albania) Pershendetje, Quhem Mario 22 vjec

  0 Shokë