BigBrother 3: Homoseksualizmi, e vërteta e pathënë

Klodi mban një sekret prej shumë kohësh dhe këtë sekret nuk e di as nëna e vetë pikërisht nga frika e paragjykimeve të cilat janë prezente edhe në ditët e sotme. Arbana shprehet se Klodi ka marrë guximin që të përballet me këtë frikë e të ndajë mendimiet me nënën e vet e në këtë mënyrë edhe sekretin e tij. Ai ka shkruar një letër ku ia drejton nënës së vet. Arbana e fton Klodin në dhomën e rrëfimit që të diskutojë këtë të fshehtë që tashmë po bëhet publike. Për të dhe për banorët e tjerë shfaqet një klip në të cilin tregohet Klodi që lexon këtë letër që nuk mundi t’ia postonte nënës së tij. Që në fillim ai i kërkon asaj që të bëhet e fortë e ta kuptojë, por ajo është i vetmi njeri që mund ta kuptojë e ndaj donte që t’i ndante me të këto emocione e këtë të fshehtë. Ndërsa lexon letrën e dhimbshme, Klodi preket e qan dhe rrëfen se