Lajme

Gay Albania | The Albanian Gay Community

Gay Albania is a dating web site for Albanian Gays and Lesbians

The opening of this site is an independent initiative and is not connected to any lgbt organisation.

The site is free and the service of visitors, who will be able to obtain the latest information LGBT people from Albania and the world, to read and publish their stories, become part of the interesting discussions in the forum, to be included in the Online and sends new knowledge.

Cilat janë simptomat e HIV / AIDS ?

Personat e infektuar me HIV mund të shfaqin simptoma të ngjashme me siptomat gripale pas një ose dy muajsh nga dita e infektimit me HIV
Keto simptoma mund te jene:

  • Temperaturë
  • Dhimbje Koke
  • Këputje/Lodhje Fizike
  • Zmadhim të nyjeve limfatike (zakonisht të dalluara lehtë në qafë dhe në zonat intime.)

Këto simptoma zakonisht mund të zhduken tek një i infektuar me HIV brenda një jave apo një muaji dhe shumë shpesh mund të ngatërrohen me forma të tjera infeksionesh virale.

Adele:”Do të bëja seks me Rihanën është shumë…. Hot!”

  Adele është padyshim një nga artistet më të vlersuara të momentit në të gjithë botën. Albumi i saj i fundit, 21, në Amerikë, vazhdon të qëndroj në vend të parë të të gjitha klasifikimeve, duke lënë mbas Britney Spears. Dhe ajo vetë ka pranuar, pasi ka parë Rihanën në TV, se do ti pëlqente …

Adele:”Do të bëja seks me Rihanën është shumë…. Hot!” Read More »

Lezbike ne tre faza

Vetdeklarimi dhe pranimi i tij perballohen ne menyra te ndryshme ne internet. Te shumte jane edhe ata qe deklarimin e bejne ngadal dhe ne menyre ironike, duke bere shpesh batuta me shoket ose familjen, por qe ne thelb kane diçka te vertet. Eshte mjaft interesante menyra sesi blogu spanjoll Los Misterios de Little Parrot trajton temen e deklarimit tek lezbiket.

Autorja – Little Parrot – flet per tre fazat per tu bere nje lezbike e vertet: faza heteroseksuale, ajo biseksuale, dhe ne fund, faze lezbike me plote gojen. Megjithate jane faza qe mund te pershtaten edhe per djmete, vetem se ndyshojne disa detaje.

Ne fazen heteroseksuale lejojme qe te udhehiqemi nga grupi dhe nga fakti qe ndodhemi ne nje grup ku te gjithe jane heteroseksual (ose te pakten reagojne sikur te ishin te till):

Fakti qe ti je pjese e grupit dhe se shoqet e tua vendosin ne dhomat e tyre postera djemsh, per tu dukur me heteroseksuale se kurre vendos postera edhe jashte shtepis. Kjo faze eshte nje lloj testi. Nese e kalon do te kalosh ne fazen tjeter, dhe ku i dihet, ndoshta nje dite do te transformoshesh ne nje lezbike te vertet. Nese nuk e kalon, do te jesh nje “heteroseksuale” e vonuar, e martuar me shtate femije, qe i kerkon komshijes kripe dhe fare kosi te pakten dy here ne dite…

Vazhdojme me fazen e dyte, faza biseksuale. Nese nga njera ane eshte e vertet qe egsistojne femra (dhe meshkuj) biseksual, nga ana tjeter eshte e vertet qe egzistojne edhe shume lezbike (dhe gay) qe fshihen pas biseksualitetit per te mos pranuar homoseksualitetin e tyre:

Revista spanjolle publikon “piquetòn”-in e Piqué (video)

“Sipas NASA-s, Everesti dhe “Piquétoni” jane dy objektet qe arrin te dallohen nga hapsira” thote dikush ne Twitter. Piquèton eshte fjala e momentin ne Gadishullin Iberik, te gjithe ne spanje flasin vetem per Piquétonin dhe per ereksionin e Gerard Piqué. Mbrojtesi i Barcelones eshte fotografuar ne nje moment teper special, dhe duke analizuar foton e …

Revista spanjolle publikon “piquetòn”-in e Piqué (video) Read More »

Kunder diskriminimit asistence ligjore falas

Personat e prekur nga diskriminimi do të përfitojnë ndihmë ligjore falas. Kjo do t’u mundësohet pas nënshkrimit të një marrëveshje mes Komisionit Ndërshtetëror të Ndihmës Juridike dhe Komisionerit për Mbrotjen e të Dhënave Personale. Ministri Nishani e konsideroi këtë marrëveshje si instrument për të luftuar diskriminimin.

“Kjo marrëveshje ka si qëllim bashkërendimin sa më efektiv të dy institucioneve për të rritur mbrojtjen nga diskrimimi, dhe dhënies me përparësi të ndihmës juridike falas për ata që e kanë të nevojshme atë”- tha ministri Nishani.
Memoradumi u firmos nga drejtuesja e Komisionit Ndërshtetror të Ndihmës Jurdike,zj. Blegina Agolli  dhe Komisionerja për Mbrotjen e të Dhënave Personale, zj. Irma Baraku.

Forma e bashkëpunimit mes dy institucioneve parashikon bashkërendimin në dhënien e shërbimeve të këshillimit, përfaqësimit apo mbrojtjes në proceset gjyqësore, apo edhe në rastet e paraqitjes para organeve administrative shtetërore, në të cilat shqyrtohen në rrugë gjyqësore apo administrative, sipas rastit, çështjet që lidhen me diskriminimin.

Scroll to Top