Faqe

FILMA.GAY.AL | KINEMAJA LGBT

Të gjithë adhuruesit e kinemasë lgbt do të gjejnë në këtë pjesë një pafundësi filmash dhe serialesh të zgjedhura enkas për ju. Për secilin nga filmat jemi munduar gjithashtu të gjejmë edhe një adresë ku mund ta shikoni atë, por për arsyet e të drejtës së autorit, këto adresa ndryshojnë vazhdimisht. Nëse keni një film …

FILMA.GAY.AL | KINEMAJA LGBT Read More »

Albania Gay Guide – Një guidë për të gjithë ata që duan të njihen me komunitetin gay shqiptar

Për momentin kjo guidë është ende në ndërtim e sipër, dhe për ta përfunduar na duhet edhe ndihma juaj… Nëse dëshiron të bashkëpunosh me ne për të krijuar një guidë për të orientuar shqiptarët që jetojnë jashtë ose të huajt që vizitojnë Shqipërinë, mund të na kontaktosh në emailin: gaypikeal@gmail.com Under Construction Gay Guide | …

Albania Gay Guide – Një guidë për të gjithë ata që duan të njihen me komunitetin gay shqiptar Read More »

kushtet dhe rregullat

KUSHTET E PËRDORIMIT DHE RREGULLAT PËR REGJISTRIMIN Ju lutem lexoni me kujdes para krijimit të llogarisë! Në këtë faqe, ju mund të gjeni shpesh material i cili përmban, edhe pjesërisht, imazhe, video ose fotografi të cilat kanë përmbajtje eksplicite dhe nuk janë të përshtatshme për personat nën moshën 18 (tetëmbëdhjetë) vjeç. Duke pranuar “Kushtet e …

kushtet dhe rregullat Read More »

Eja edhe ti në Gay.al

Na gjeni edhe në Gay.al është një faqe shqiptare e krijuar vetëm për komunitetin LGBT (gej, lezbike, biseksual, transgjinor). Hapja e kësaj faqe është një iniciativë e pavarur dhe nuk ka asnjë qëllim fitimprurës. Faqja është falas dhe në shërbim të vizitorëve,të cilët do të kenë mundësi të marrin informacionet më të fundit lgbt nga …

Eja edhe ti në Gay.al Read More »

Scroll to Top