Gati për diçka të re?

Gay Albania - Njohje dhe takime dhe chat me djem gej shqiptar

The Albanian gay community dating website

Gay Albania është portali i parë dedikuar komunitetit gay lezbike biseksual dhe transgjinor në Shqipëri. Këtu do të kesh mundësinë të bisedosh me djem të tjerë gej dhe vajza lezbike që jetojnë në Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë, Sarandë, Gjirokastër, Shkodër, Pokgradec, Kukës etj. Gjithashtu nëse kërkon të njihesh me djem gej në Kosovë, këtu do të mund të njihesh me djem gej dhe vajza lezbike që ndodhen në Prishtinë, Gjilan, Pejë, Prizren, Gjakovë, Podujevë etj.

Tregime Erotike

Ndjenja me e paster

U njohëm në gjimnaz të dy. Nuk ishim në të njejtën klasë, madje as në të njejtin vit, por ishim vërtet shumë shokë të sinqertë

Lexo tregimin »

A do ta fusesh ?

A e keni provuar ndonjëherë kur “të kërcen gjumi?”. S’ka më keq. Ndjehesh i lodhur dhe i këputur. Gjumi nuk të zë, në mendje të

Lexo tregimin »

Kur do te vije e nesermja

Pushimet e këtij viti ishin të veçanta. Tani kishte marrë diplomën e shkollës së mesme me nota shumë të mira dhe po përgatitej të shkonte

Lexo tregimin »

Djem Te Keqinj

Kisha nje dyqan dhe ishte dark, vjen vellai dhe me thot qe ta mbyllnim.Pasi e mbyllem kthehemi ne shtepi dhe ndaluam tek shkallet te pinim

Lexo tregimin »

Detyra E kursit Me Marinsa

Në klasën tonë kemi kryesisht vajza dhe vetëm katër djem. Tre janë nga Tirana dhe njëri nga Durrësi. Atë e quajnë Kujtim, por të gjithë

Lexo tregimin »
Scroll to Top