×

Lajmerim

Vetëm personat e regjistruar mund të shohin profilet në Gay Albania.
  • besi

    27 vjeçë Pasiv Tirana (Tirana, Albania) Jam 27 vjesh 1,79 i gjate 70 kg shum i paraqitshem dhe serioz

    0 Shokë