×

Lajmerim

Vetëm personat e regjistruar mund të shohin profilet në Gay Albania.
  • aleks

    25 vjeçë Aktiv dhe Pasiv Durres aktiv . shum i mir . pasiv vetem per gocat me kar fallco

    4 Shokë