×

Lajmerim

Vetëm personat e regjistruar mund të shohin profilet në Gay Albania.
  • Koki

    25 vjeçë Pasiv Prishtinë Pasiv në kërkim të një partneri me nevoja te njejta seksuale, shumë serioz dhe sekret!

    4 Shokë