×

Kujdes!

Për të parë profilin e plotë dhe për të biseduar në fillim duhet të identifikohesh. Nëse është hera e parë këtu, mund ta krijosh profilin tënd shumë shpejt. Regjistrimi është falas dhe 100% anonnim. Cfarë pret, kliko këtu për tu regjistruar.
  • lola

    25 vjeç Transeksual Aktiv dhe Pasiv ne fakt jam trans por nuk ishte tek opsjonet